top of page

Marie-Louise Billekens

HOLISTISCH LEVENSCOACH & HUIDEXPERT

Marie-Louise is een professional op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging. Als huidexpert heeft ze samenwerkingen gehad met dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten, ze heeft vele trainingen en masterclasses gegeven en columns voor de beautyprofessionals geschreven. Als make-up artiest heeft ze publicaties in glossy bladen en op tv op haar naam staan.

De afgelopen tien jaar heeft ze geïnvesteerd in diverse psychosociale en holistische opleidingen om meer over het lichaam, de mind en persoonlijke gezondheid te weten te komen.
Als holistisch / ayurvedisch / hsp coach kijkt ze naar alle gebieden van je leven – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel – om je te helpen balans, harmonie en innerlijke rust te bereiken.

Haar coaching en facial treatments zijn een unieke ervaring voor de zintuigen. Haar gedurfde energetische aanpak met toepassingen uit de Ayurveda is zowel uniek als verrassend.
Voor diegene die toe zijn aan een moment van intense ontspanning, veel onrust in gedachten hebben, overprikkeld zijn, meer inzicht in zichzelf of een mooie gezonde huid willen krijgen.

Ze verwelkomt je graag bij VILLA BLOOM, een plek waar jij kunt genieten van een moment voor jezelf, los van de overdaad aan prikkels, zodat jij weer tot jezelf kunt komen.

 

ltqvo4.jpg
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page